DENİZLİ VALİMİZ SAYIN HASAN KARAHAN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Denizli Valimiz Sayın Hasan Karahan, ilçemizi bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçemizde ilk olarak Serinhisar Kaymakamlığını ziyaret eden Valimiz, burada Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Belediye Başkanı ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılandı.
Valimiz, İlçe Kaymakam’ı Hakan Alkan ve Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’tan İlçenin genel durumu ve ilçedeki kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda; ilgili Kurum Yetkilileri, Kurumlarının ilçemizdeki yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri ilettiler. Valimiz Hasan Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından yapılmakta olan Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasına ve Sel afetinden zarar gören Ayşe Hanım Tahmaz için yapılmakta olan evi ziyaret edildikten sonra ilçe belediyemize ziyareti gerçekleştirilmesinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Denizli Valimiz Hasan Karahan, burada görevli emniyet güçlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

14.11.2017 08:21