SERİNHİSAR İMAM HATİP ORTAOKULU “BİR İYİLİKTE SEN YAP” PROJESİNE KATKIDA BULUNDUK

Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ayşegül ALAN, Büşra TURHAN ve Fidan Feyza CİVELEK sosyal sorumluluk projeleri kapsamında “BİR İYİLİKTE SEN YAP” adlı proje düzenledikleri yardım kampanyasında SİİRT’in Kurtalan ilçesindeki öğrenciler için topladıkları bot, kaban, muhtelif kıyafeti ve ilçemizin meşhur leblebisi ve kuruyemişlerden oluşan bir yardım paketi hazırladılar.
Belediyemizce ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile öğrencilerimizin hazırladıkları yardım paketleri Siirt, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştırılmak üzere gönderildi.

15.01.2018 15:39