AK PARTİ SERİNHİSAR KADIN KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Serinhisar 5. Kadın Kolları Olağan kongresinde Başkanlığa Yüksel Alan seçildi.
Kongreye, İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ve Yönetimi, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir ve halkımızın katılımıyla gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede eski ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Özmen’in konuşmalarıyla devam etti.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kongre Mesajı olan video izlendi ve Başbakanımız Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi, Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin, Cehit Özkan, Sema Ramazanoğlu, Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in kongre mesajları okunarak devam etti.
İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve İlçe Başkanı Ali Özcan’ın konuşmalarının ardından Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak’ın konuşmalarıyla, toplu fotoğraf çekimleriyle kongre sona erdi.

04.04.2018 10:20